Az oldal néhány története brutális, felkavaró és morbid lehet. Megtekintése 18 éven aluliak számára nem ajánlott!

Szexuborkával ölt, véletlenül, megúszta

Gondolta volna, hogy egy uborka is lehet gyilkos eszköz? Pedig úgy tűnik, hogy igen! Ezt Oliver Dietmann, a 46 éves német kereskedő bizonyította be, aki egy uborkával próbálta feldobni a szexet titkos szeretőjével. A férfi az akció után Rica Varna szájába tette a zöldséget, majd magára hagyta. Mire visszaért, a nő már nem volt magánál – számolt be a Daily Mail.

A bírósági meghallgatáson kiderült, hogy Oliver Dietmann előszeretettel használt különféle zöldségeket, például sárgarépát vagy cukkinit szexjáték gyanánt. Varnával 2004-ben ismerkedtek meg, de csak öt évvel később lettek szeretők. A tragédia 2014 júliusában történt. A férfi felesége és lánya távollétét kihasználva hívta meg a nőt otthonába, majd közölte vele: egy uborkát is szeretne bevonni az együttlétükbe.

A páros a szexjáték előtt alaposan felöntött a garatra, négy üveg bort és több felest ittak meg. A kereskedő a bíróságon úgy fogalmazott: csak azután tette az uborkát a nő szájába, hogy az beteljesítette célját. Utána azonban valami büdös szag csapta meg az orrát, és ráeszmélt, hogy megfeledkezett a kutyájának készített húsról.

„Kirohantam a konyhába, megetettem a kutyámat, aztán kimentem az erkélyre, hogy elszívjak egy cigit.”

Mire visszament a szobába, szeretője már eszméletlen volt. Oliver Dietmann megpróbálta kibányászni az uborka darabjait a nő szájából, de túl későn. Mint kiderült, az asszony kómába esett. A zöldség ugyanis olyan szerencsétlen szögben került a szájába, hogy szinte azonnal, teljesen elzárta a légútját.

Reinhard Hoffmann ügyész szerint a férfinak gondolnia kellett volna rá, hogy Rica Varna élete veszélyben forog, és nem szabadott volna ennyire sokáig magára hagynia.

Az ügyfelemnek nem volt tudomása a veszélyről. A párosnak gyakran volt része ilyen típusú szexben. A nő nem volt megkötözve, a férfi pedig úgy gondolta, hogy ha gondot okoz neki az uborka, azt képes saját maga eltávolítani

– vélekedett Oliver Dietmann ügyvédje.

A bíróság végül úgy ítélte meg, hogy csupán egy szerencsétlen baleset történt, ezért a férfit gondatlanságból elkövetett emberölésben találták bűnösnek, ami miatt 20 hónap felfüggesztett börtönbüntetést és 6 ezer eurós (körülbelül 1,9 millió forint) bírságot szabtak ki rá.

  • A cikk fejlécében szereplő kép csak illusztráció! Forrás Forrás
  • Az oldal néhány története brutális, felkavaró és morbid lehet. Megtekintése 18 éven aluliak számára nem ajánlott!


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: