Félt, hogy felesége rajtakapja: leugrott az erkélyről és szörnyethalt a 23 éves énekes

MC Kevin, az újdonsült brazil énekes egy szálloda erkélyéről ugrott le, miután pánikba esett, hogy felesége rajtakapja őt, miközben egy modellel és haverjával édeshármasozott.

Értelmetlen halált halt a 23 éves brazil sztár, MC Kevin. A férfi azután ugrott le az erkélyről, hogy azt hitte, felesége kopogtat az ajtaján, miközben egy modellel és barátjával édeshármasozott hotelszobájában – adta hírül a Daily Mail.

A légyottot egy kopogás zavarta meg, MC Kevin pedig megijedt, hogy felesége áll az ajtó előtt. Az énekes és a 33 éves Deolane Bezerra bűnügyi ügyvéd mindössze három héttel az eset előtt házasodtak össze Mexikóban. Szombaton állítólag összevesztek egy buliban, majd az énekes nem válaszolt a nő hívásaira és üzeneteire. A tragédia az egészben, hogy nem ő állt a hotelszoba előtt, hanem az énekes egyik barátja. 

Amikor meghallotta a kopogást, MC Kevin megpróbált leugrani az alatta lévő erkélyre, de eltévesztette az ugrást és öt emeletet zuhant, az úszómedence mellett landolt. Szemtanúk szerint akkor még lélegzett, de a kórházban már halottnak nyilvánították.

Elmentél és elvittél belőlem egy darabot, mindig olyan fantasztikus voltál … 33 évet vártam, hogy boldog legyek, és te elhagytál? Nem igazságos, így elmész! Ez nem! Ez nem! Szerelmem”

– osztotta meg közösségi oldalán a fiatal özvegy.

A cikk fejlécében szereplő kép csak illusztráció! Forrás Forrás