Halálra fagyott az erkélyre meztelenül kizárt csábító

Az Oroszország távol-keleti részén, a kínai határ közelében fekvő Birobidzsánban az utóbbi napokban nappal mínusz 20, éjszaka mínusz 32 Celsius fok hidegeket mértek. Nem tudni pontosan, hogy a szerelmi vagy az alkoholos hevület került-e az életébe Oroszországban egy birobidzsáni férfinak, de tény, hogy megfagyott holttestére egy lakótelepi ház erkélyén találtak rá.

A meztelen férfira idegenek figyeltek fel, de már későn.

A nyomozás során kiderült, hogy az áldozat egy rokonához tért be látogatóba, aki éppen zuhanyozott. Az erősen alkoholos állapotban lévő vendég várakozás közben nagyon aktívan próbált közelebbi kapcsolatba lépni a lakás tulajdonosának élettársával. Előbbi a fürdőszobából kilépve szembesült a fejleményekkel..

Méregbe gurult, arra kényszerítette a vendéget hogy vetkőzzön le, kizavarta az erkélyre és rácsukta az ajtót. Valószínűleg ő sem lehetett teljesen józan, mert egyből megfeledkezett az erkélyen lévő rokonról, és elaludt.

A feltételezések szerint az áldozat részben részegsége, részben a nagy hideg miatt nem volt képes segítséget hívni, és a szó szoros értelmében megfagyott az erkélyen.

A féltékeny házigazda ellen gondatlanságból elkövetett, halált okozó testi sértés miatt emeltek vádat.

A cikk fejlécében szereplő kép csak illusztráció! Forrás Forrás