Az oldal néhány története brutális, felkavaró és morbid lehet. Megtekintése 18 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bekente mogyoróvajjal a péniszét, leharapta a kutya

Még szeptemberben történt ez az eset a Skócia keleti partján fekvő Haddingtonban, ami a napokban kapott publicitást. Egy 22 éves férfit találtak a saját vérében fekve, egyedül, egy angol buldoggal, ezért hívták ki a rendőröket és a mentőket. A fiatalember életét meg tudták menteni, de mesterséges kómában kellett tartani. Azóta magához tért és segíti a rendőrség munkáját.

A hatóságok azt állapították meg, hogy bár a helyszínül szolgáló ingatlanban mások is tartózkodtak, a fiatalember egyedül volt, és az esetben más személy nem működött közre. Szóval úgy tűnik, hogy a férfi saját maga mogyoróvajjal vagy valami egyéb kenhető élelmiszerrel kente be a péniszét, miközben egyedül volt a kutyával. Hogy ezt milyen okból tehette, abba inkább ne gondoljunk bele, elég gyomorforgató önmagában a végeredmény is: az állat leharapta a férfi péniszét, ez a sérülés okozta a nagy vérzést.

A sebészek megpróbálták volna visszavarrni a leharapott testrészt, de a The Times híradása szerint az nem lett meg – minden valószínűség szerint a kutya elfogyasztotta azt. Az állatot két héttel ezelőtt el kellett altatni. (A fenti borítókép természetesen csak illusztráció.) A felelős ebtartást propagáló kampányra szemlátomást még nagyobb szükség van, mint gondoltuk volna.

  • A cikk fejlécében szereplő kép csak illusztráció! Forrás Forrás
  • Az oldal néhány története brutális, felkavaró és morbid lehet. Megtekintése 18 éven aluliak számára nem ajánlott!


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: